CSAM S7

Oulunkaaren Omahoito -palvelu

 
Etsi terveystietoa

Voit etsiä tietoa terveydestä ja sairauksista esimerkiksi oireen mukaan.

 
Potilaan Lääkärilehti
 
Kirjaudu mittausten syöttöön
 
Vanhuspalvelut

Tarvitsetko tietoa ikääntyneiden palveluista? Kysy Oulunkaaren vanhuspalveluiden työntekijöiltä ohjeita ikääntymiseen ja palveluihin liittyen, saat vastauksen kolmen arkipäivän kuluessa. Kysyminen on maksutonta!

Kysy vanhuspalveluista

Hoidatko vanhempiasi tai puolisoasi? Haluatko hakea yli 65-vuotiaiden omaishoidon tukea? Lähetä hakemus omaishoidontuesta ja otamme yhteyttä kotikäynnin sopimiseksi. Lisätietoa omaishoidon tuesta ja sen perusteita löydät Oulunkaaren internet-sivuilta.

Omaishoidontukihakemus yli 65-v

Tarvitsetko tukea liikkumiseen kodin ulkopuolelle? Vanhuspalvelut myöntävät sosiaalihuoltolain mukaista kuljetuspalvelua ikääntyneille tarpeen mukaan. Kuljetuspalvelujen myöntämisessä sovelletaan tulo- ja varallisuusharkintaa. Lisätietoa kuljetuspalvelusta ja sen perusteista löydän Oulunkaaren internet-sivuilta.

Kuljetuspalveluhakemus

Tarvitsetko hoivaa ja huolenpitoa ympäri vuorokauden? Eivätkö kotihoidon käynnit riitä turvaamaan kotona asumista? Tehostettu asumispalvelu ja ryhmäkotiasuminen antavat turvallisen kodin ja ympärivuorikautista huolenpitoa ikäihmisille, kun omassa kodissa asuminen ei ole enää mahdollista.

Hakemus tehostettuun asumispalveluun